ja_mageiaold

Tko smo mi?

Tvornica Šećera Osijek d.o.o. je tvornica za proizvodnju bijelog kristalnog šećera prvenstveno preradom šećerne repe i preradom sirovog šećera. Dobiveni šećer i ostali proizvodi udovoljavaju najvišim standardima ove industrije.

Članica Žito grupe

Popis odabranih prijevoznika za 2016. godinu PDF

Popis možete pronaći ovdje.

 
Okrugli stol PDF

Okrugli stol o usporedbi EUF i AL metode i preporukama gnojidbe šećerne repe

Djelatnici Tvornice Šećera Osijek d.o.o.: Miroslav Kos, direktor za sirovinu i logistiku i Antonija Grabić, voditelj sirovinskog laboratorija zajedno s djelatnicima Zavoda za kemiju, biologiju i fiziku tla Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku: prof. dr. sc. Blaženka Bertić, prof. dr. sc. Vladimir Vukadinović, doc. dr. sc. Vesna Vukadinović, doc. dr. sc. Irena Jug i Boris Đurđević, asistent-doktorant, posjetili su austrijsku šećeranu Zuckerfabrik Tulln u Tulln an der Donau.

Više...
 
Stručni posjet vinogorjima Tokaj i Eger PDF

Uzorkovanje i analize tla za trajne nasade u EU - Stručni posjet vinogorjima Tokaja i Egera

Djelatnici Sirovinske službe Tvornice Šećera Osijek d.o.o. i Zavoda za kemiju, biologiju i fiziku tla obavili su stručni posjet vinogorjima Tokaja i Egera s ciljem upoznavanja EU metodologije uzimanja uzoraka tla za višegodišnje nasade, posebice vinovu lozu. Nakon dolaska u Budimpeštu i ručka u restoranu Fanyűvő organiziran je i turistički obilazak Budimpešte Cityramabusom uz pratnju hrvatskog turističkog vodiča.

Više...
 
Mediji o nama PDF

Osječka šećerana u modernizaciju proizvodnje ulaže 70 milijuna kuna

U osječkoj šećerani Kandit Premijer d.o.o. u tijeku su najveće poslijeratne investicije ukupne vrijednosti 70 milijuna kuna, ističe Ilija Nedić, predsjednik Uprave Kandit grupe, u čijem se sastavu ta tvrtka nalazi.


- Ovim investicijama u modernizaciju postrojenja za preradu šećerne repe i proizvodnju šećera nastojimo se što bolje pripremiti za ulazak u Europsku uniju, odnosno prioritet nam je postići adekvatnu konkurentnost, kaže Nedić.

Više...
 
Obavijest PDF

Poštovani poslovni partneri!

Obaviještavamo Vas da je društvo Kandit Premijer d.o.o. Osijek promijenilo naziv te da od 01. kolovoza 2011. godine posluje pod tvrtkom:

d.o.o.

Matični broj: 030080613
OIB: 67995376750
31000 Osijek, Frankopanska 99

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 » > Kraj >>

Stranica 8 od 8