ja_mageiaold

Tko smo mi?

Tvornica Šećera Osijek d.o.o. je tvornica za proizvodnju bijelog kristalnog šećera prvenstveno preradom šećerne repe i preradom sirovog šećera. Dobiveni šećer i ostali proizvodi udovoljavaju najvišim standardima ove industrije.

Članica Žito grupe

Kontrola plodnosti tla PDF
Autor Administrator   
Utorak, 24 Svibanj 2011 08:46

Kontrola plodnosti tla na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima" za unaprjeđenje ratarske proizvodnje na Osječko-baranjskoj županiji. Uzorkovanje na području općine Belišće.

Gnojidbena preporuka mora se temeljiti na analizi tla, a izračun potrebne doze mora uvažavati profitabilnost, planirani, odnosno realno mogući prinos, specifične potrebe biljne vrste i efektivnu plodnost tla.

Ažurirano: Četvrtak, 08 Rujan 2011 11:11
Više...
 
Znanstveno-stručni skup "Tehnologije zbrinjavanja otpada i zaštite tla" PDF

Akademija Tehničkih znanosti Hrvatske i Hrvatsko tloznanstveno društvo organizirali su znanstveno-stručni skup s međunarodnim sudjelovanje "Tehnologije zbrinjavanja otpada i zaštite tla" u hotelu Donat (Borik, Zadar) od 18. 21. listopada 2009. god.

Više...
 
Popis odabranih prijevoznika za 2016. godinu PDF

Popis možete pronaći ovdje.

 
Okrugli stol PDF

Okrugli stol o usporedbi EUF i AL metode i preporukama gnojidbe šećerne repe

Djelatnici Tvornice Šećera Osijek d.o.o.: Miroslav Kos, direktor za sirovinu i logistiku i Antonija Grabić, voditelj sirovinskog laboratorija zajedno s djelatnicima Zavoda za kemiju, biologiju i fiziku tla Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku: prof. dr. sc. Blaženka Bertić, prof. dr. sc. Vladimir Vukadinović, doc. dr. sc. Vesna Vukadinović, doc. dr. sc. Irena Jug i Boris Đurđević, asistent-doktorant, posjetili su austrijsku šećeranu Zuckerfabrik Tulln u Tulln an der Donau.

Više...
 
Stručni posjet vinogorjima Tokaj i Eger PDF

Uzorkovanje i analize tla za trajne nasade u EU - Stručni posjet vinogorjima Tokaja i Egera

Djelatnici Sirovinske službe Tvornice Šećera Osijek d.o.o. i Zavoda za kemiju, biologiju i fiziku tla obavili su stručni posjet vinogorjima Tokaja i Egera s ciljem upoznavanja EU metodologije uzimanja uzoraka tla za višegodišnje nasade, posebice vinovu lozu. Nakon dolaska u Budimpeštu i ručka u restoranu Fanyűvő organiziran je i turistički obilazak Budimpešte Cityramabusom uz pratnju hrvatskog turističkog vodiča.

Više...
 
Više članaka...
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » > Kraj >>

Stranica 8 od 9