ja_mageiaold

Tko smo mi?

Tvornica Šećera Osijek d.o.o. je tvornica za proizvodnju bijelog kristalnog šećera prvenstveno preradom šećerne repe i preradom sirovog šećera. Dobiveni šećer i ostali proizvodi udovoljavaju najvišim standardima ove industrije.

Članica Žito grupe

Poziv za Glavnu skupštinu Kandit Grupe d.d. Osijek PDF
Autor Administrator   
Ponedjeljak, 27 Lipanj 2011 12:41

Temeljem članka 440. Stavak 4. Zakona o tržištu kapitala ovim putem obavještavamo javnost da je poziv za održavanje izvanredne Glavne skupštine dana 18. Kolovoza 2011. godine objavljen na internetskim stranicama Društva, na internetskim stranicama Zagrebačke burze d.d., u Narodnim novinama br. 70 od 21.lipnja 2011, u Glasu Slavonije od 24. lipnja 2011, te da je dostavljen u Službeni registar propisanih informacija pri Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga.

Narodne novine - poziv za Glavnu skupštinu

Objava poziva iz Glasa Slavonije 24. lipnja 2011.

Ažurirano: Petak, 08 Srpanj 2011 12:54
 
Stručni skup PDF

"Analiza tla i preporuke gnojidbe u cilju kvalitetnije proizvodnje šećerne repe", Čepin-Ovčara

U organizaciji Tvornice Šećera Osijek d.o.o. održan je stručni skup u restoranu Ovčara pod nazivom "Analiza tla i preporuke gnojidbe u cilju kvalitetnije proizvodnje šećerne repe" s ciljem afirmacije i popularizacije kemijskih analiza tla, s naglaskom na razliku između standardne AL i napredne EUF metode koju koriste uglavnom europske šećerane koje postižu izvrsne rezultate u proizvodnji šećera.

Više...
 
Redovita analiza tla u EU je preduvjet za isplatu poticaja PDF
Autor Administrator   
Utorak, 24 Svibanj 2011 12:20

OSIJEK - U nekim članicama Europske unije poljoprivredni proizvođači bez potvrde o redovitoj analizi tla ne mogu ostvariti pravo na poljoprivredne potpore, kao što je to slučaj u Sloveniji gdje čak navodno, bez analize tla nije moguće kupiti ni mineralno gnojivo.

Ažurirano: Utorak, 24 Svibanj 2011 12:24
 
Radni sastanak djelatnika Sirovinske službe Kandit Premijer d.o.o. i Zavoda za kemiju, biologiju i fiziku tla PDF Ispis E-mail

Radni sastanak djelatnika Sirovinske službe Tvornice Šećera Osijek d.o.o. i Zavoda za kemiju, biologiju i fiziku tla u Zmajevcu.

Više...
 
Kontrola plodnosti tla PDF
Autor Administrator   
Utorak, 24 Svibanj 2011 08:46

Kontrola plodnosti tla na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima" za unaprjeđenje ratarske proizvodnje na Osječko-baranjskoj županiji. Uzorkovanje na području općine Belišće.

Gnojidbena preporuka mora se temeljiti na analizi tla, a izračun potrebne doze mora uvažavati profitabilnost, planirani, odnosno realno mogući prinos, specifične potrebe biljne vrste i efektivnu plodnost tla.

Ažurirano: Četvrtak, 08 Rujan 2011 11:11
Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 » > Kraj >>

Stranica 7 od 8